Вицове

  • Change style to Blue
  • Change style to Red
  • Change style to Green
  • Change style to Pink

Привет!


Драги ми Смехурковци,

Добре дошли в ДОМАТИ.НЕТ

Кое е различното в Домати.нет?
Вие гласувате за вицовете. Всеки виц, който е оценен от поне 10 човека и в резултат на това има оценка под 2, се изтрива автоматично от системата.

По този начин сайтът се изчиства от "плявата" и остава единствено това, което ви харесва на вас.

Забавлявайте се :-)


 

инфо | изпрати

Между шотландци:
- Виж какъв пръстен купих за жена си!
- Защо си се охарчил толкова?
- Тактика, човече, тактика! Така няма да има нужда да купувам ръкавици!

 

инфо | изпрати

Един американски просяк обменил опит с нашенски. Нашенеца гледа онзи богаташ, а пък проси и вика - Как забогатя ? Американеца казва - Ами отидох пред президентсвото и по цял ден чоплех семки на колене, и ме засипваха с камари долари. Нашенеца решил да бъде още по-хард. Отишъл пред министерския съвет и почнал да гризе от една торба сено. Минавали министрите но не пари ами и никакви внимание не му обрнали. Единствено Бойко Борисов му обърнал внимание. Спрял се Бойко и го питал - Кво праиш тука бее? Просяка отвърнал - Ами на нема кво да ям и хрупам сено. А Бат Бойко отвърнал ядосано - Затуй си тъй зле щото ядеш готовото. Яяя виж по полето е пълно със зелентия. Бегай да пасеш. Зимата кат ми увиснеш тука и сено нема да има. И нежно му теглил един премиерски шут. Та така у нас не е кат в Америката...

 

инфо | изпрати

Студент влиза на изпит при възрастен професор. Студента не знае нищо и му предлага сделка - ако професора отговори на неговия въпрос го къса, ако не - му пише три. Студента пита:
- Кое е това което е законно, но не е логично; кое е това което е логично, но не е законно и кое е това което нито е законно нито е логично?
Професорът не отговаря и пише на студента три. Влиза следващият студент и професорът му задава същият въпрос. Студента отговаря:
- Законно е но не е логично, че имате млада съпруга; логично е, но не е законно, че тя си има любовник и не е нито законно нито логично, че току що писахте на любовника й тройка!

 

инфо | изпрати

Добър ден! Ще ти направя пишката на филенца, гъза на раенца и ще те видя после как се правят бебенца, калпазанин!
Златен фонд на "МОБИПЕЙДЖ".

 

инфо | изпрати

Две блондинки приказват:
- Забелязала ли си, че когато се съберат няколко жени, си говорят предимно за мъже?
- Да, наистина.
- Значи вярно е това, което мъжете смятат, че жените винаги си говорят за глупости!

 


Още вицове  | Всички вицове