Вицове

  • Change style to Blue
  • Change style to Red
  • Change style to Green
  • Change style to Pink

Привет!


Драги ми Смехурковци,

Добре дошли в ДОМАТИ.НЕТ

Кое е различното в Домати.нет?
Вие гласувате за вицовете. Всеки виц, който е оценен от поне 10 човека и в резултат на това има оценка под 2, се изтрива автоматично от системата.

По този начин сайтът се изчиства от "плявата" и остава единствено това, което ви харесва на вас.

Забавлявайте се :-)


 

инфо | изпрати

Мутра, шеф на голяма компания се обръща към новия си заместник:
- Едва преди година, вие, дойдохте при нас в качеството си на прост инженер. Два месеца по-късно станахте шеф на плановия отдел, след още два се превърнахте във финансов мениджър, а сега аз ви назначавам за свой заместник. Какво ще кажете за това?
- Благодаря...тате.

 

инфо | изпрати

Отива един мъж на плаж. Плажът пуст. Съблича се мъжът чисто гол и влиза да поплува. След малко тръгва да излиза и какво да види на пясъка се изтегнала една хубавица и чете книга. Какво да прави? Връща се обратно във водата, гмурка се и започва да търси по дъното нещо, с което да се прикрие. По едно време намира някакво нощно гърне. Взима го, слага си го отпред и излиза от водата. Приближава се към девойката успокоен и казва:
- Привет!
- Здравей!
- Какво правиме тука на плажа?
- Книжка четем.
- За какво е тая книжка?
- Как да узнаваме мислите на мъжете.
- Ха! И какво си мисля аз сега?
- Ами мислиш си, че гърнето, с което си се прикрил, има дъно...

 

инфо | изпрати

На един мъж жена му била фригидна. И отишъл при сексолог и му казал за проблема. Докторът му написал рецепта и го посъветвал да добави лекарството към чая преди лягане. Така и направил, и си помислил:
" Добре де, а аз ако не заискам" и си сипал остатъка от лекарството на себе си.
Легнали си. По едно време жена му:
- Как ми се иска мъж!
Мъжа:
- Млъкни глупачко, и на мен ми се иска...

 

инфо | изпрати

Един крал казал че който разплаче магарето ще се ожени за дъщеря му, а който го разсмее ще получи половината кралство. Много хора се опитвали, дошъл Бай Ганьо, шопнал му нещо, магарето се спукало от смях. Отишъл при краля той казал добре получаваш половината кралство. Бай Ганьо отишъл при магарето, пак му шопнал нещо, то се разревало. Бай Ганьо отишъл при краля, той му казал че има дъщеря му. Кралят обаче се замислил и казал на Бай Ганьо: - Ако ми кажеш как го направи ще ти дам и другата половина кралство. Бай Ганьо му казал - казах му че кура ми е по голям, магарето не вярвало, а после му го показах.

 

инфо | изпрати

Борец минава покрай един строеж. Изведнъж от горе пада една тухла и туп - удря го по главата. Той си отупва косата, обръща се нагоре и вика:
- Ей, по внимателно бе! Ами ако беше минал някой човек...

 


Още вицове  | Всички вицове