В човешкия живот има неповторими мигове, които трябва да се изживеят ярко, пълноценно, незабравимо! Те се случват веднъж и никога не се повтарят! После можем само да си спомняме за тях, но не и да ги преживеем отново. Такъв момент бе за учениците от ВИПУСК 2016, на Професионална гимназия по селско стопанство - гр. Хасково, последният учебен ден - петък , 13 май, но не и фатален, а радостен и малко тъжен.

Прочети още...

     Денят на Земята, професионалният празник на училището, тази година беше почетен в ПГСС- гр. Хасково по нетрадиционен начин. На 22-ри април, същинският празничен ден, посветен на нашата планета, селскостопанската гимназия с отворени обятия посрещна бъдещите си ученици и сподели с тях своята  радост и отговорност  за вековното си съществуване. Професионалното учебно заведение организира Ден на отворените врати – събитие, при което входът е свободен за всички желаещи да станат съпричастни към работата и постиженията на учениците и учителите.

Прочети още...

    На 22април, Денят на Земята, е най-големият нерелигиозен празник в света и ежегодно се отбелязва от над половин милиард души.

    На призива да почетат този празник се отзовават хиляди българи. Денят се чества с разнообразни прояви, посветени на опазването на околната среда.

   ПГСС - гр. Хасково също участва в отбелязването на Деня на Земята и всяка година дава своя принос за по-чиста и здравословна околна среда, за съхраняване на живота на планетата.   

 

Прочети още...